Voice Data Technologies

Wie zijn wij

VDT 
Voice Data Technologies is een professioneel, gespecialiseerd en flexibel bedrijf op het gebied van bedrijfstelecommunicatie. Eén aanspreekpunt voor uw gehele telefonie en ICT omgeving. Sinds 1988 bieden wij een totaal communicatieplatform bij een vaste klantenkring in heel Nederland. Voor de zakelijke markt, de sector gezondheidszorg, bij stichtingen voor Welzijn en Kinderopvang maar ook bij Gemeenten. Kortom, zeer divers.

Missie
Ons team zorgt voor een oplossing op maat waarbij de wensen, behoeften en budget van uw bedrijf centraal staan. Iedere onderneming heeft een uniek profiel, dus ook uw onderneming en daar passen wij onze gecertificeerde kennis op toe. Wij bekijken de aard van uw activiteiten, de structuur van uw organisatie, het aantal gebruikers en de groeipotentie van uw bedrijf. Al deze factoren integreren wij in een bedrijfscommunicatieplan. Zowel het consultancy traject als de realisatie is dan ook geheel in eigen beheer.

Visie
Speerpunt in onze bedrijfsfilosofie is het opbouwen en onderhouden van een duurzame en solide relatie met u als klant. Daarom hechten wij ook veel waarde aan een goede service en professionele expertise, ook in de periode na uw aankoop. Als tevreden klant bent u de beste ambassadeur voor ons bedrijf en product.

Let's stay connected

Wilt u meer weten over de producten en diensten van VDT
of kunnen wij u van dienst zijn met onze kennis?